Avand in vedere interesul tot mai mare al autoritatilor de a verifica si de a sanctiona functionarea  fara avize si autorizatii a operatorilor economici de pe piata romaneasca, dorim sa VA SPRIJINIM ptr. CONTROLUL IGP: proiectandu-va sistemul antiefractie cf. HG 301/2012; instalandu-va sistemul antiefractie cf. HG 301/2012 si mentinand in stare de functionare sistemele instalate cu noi sau cu orice alt instalator in baza contractelor de service.

Pentru a asigura functionarea continua si corecta, sistemul de detectare a efractiei trebuie VERIFICAT si INTRETINUT PERIODIC.
Aceasta procedura trebuie aplicata sau inceputa imediat dupa ce beneficiarul unui sistem antiefractie (subsistem antiefractie, subsistem CCTV, subsistem control access) semneaza procesul verbal de dare in functiune a acestuia.
In mod obligatoriu se va semna un contract de abonament service, ptr. Intretinerea sistemului, stipulandu-se periodicitatea (zilnica, lunara, trimestriala, semestriala) a verificarilor necesare.
Evident, in baza contractului de mentenanta, proprietarul sau utilizatorul cladirii este responsabil de asigurarea permanenta a unui JURNAL DE SERVICE a interventiilor la sistem si inregistrarea tuturor evenimentelor .

Ce presupune mentenanta unui sistem antiefractie?
1. Evaluarea si determinarea eventualelor defectiuni ale sistemului - subsistemelor antiefractie/CCTV/control acces;
2. Verificarea functionalitatii centralei antiefractie, centralei de control acces si a DVR-ului sistemului de supraveghere video;
3. Verificarea functionalitatii acumulatorilor existenti in sistemul - subsistemelor antiefractie/CCTV/control acces;
4. Verificarea functionalitatii surselor de alimentare ale echipamentelor sistemului antiefractie;
5. Verificarea si si curatarea echipamentelor sistemului - subsistemelor antiefractie/CCTV/control acces;
6. Verificarea circuitelor de curenti slabi;
7. Completarea JURNALULUI DE SERVICE.

Incepand cu 1 iulie 2017, CONSTITUIE CONTRAVENTIE:
“Functionarea oricarei unitati fara adoptarea masurilor de securitate a personalului, obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege,  conform legislatiei in vigoare” (vezi HG 301/2012)

Web Design By ITeXclusiv.ro

Cere oferta personalizata
0729.7465.10