Cand vorbim despre activitatea de proiectare a sistemelor de Securitate stim ca trebuie sa respectam legislatia si spunem ca nu trebuie sa ne abatem de la niciun paragraf din HG 301/2012 (actualizata conform Hotararii nr. 1002/2015), Cat si legea nr. 333 din 8 iulie 2003 (*republicată) privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor) astfel ca:
Firma PINK BAZAAR - SECURITYMANIA  ofera servicii de proiectare sisteme de alarmare la efractie (antiefractie ) cu personal personalul tehnic avizat de catre IGP. 

Potrivit legislatiei in domeniu, sunt supuse avizarii politiei proiectele sistemelor de alarmare destinate urmatoarelor categorii de obiective:
→ Unitati de interes strategic;
→ Unitati de interes public;
→ Unitati de creditare, unitati postale, case de amanet, schimb valutar, unitati profilate pe activitati cu bijuterii din metale sau pietre pretioase;
→ Sali jocuri de noroc;
→ Magazine de arme si munitii;
→ Statii de comercializare a carburantilor si combustibililor;
→ Centre de procesare;
→ Casierii furnizori si servicii de utilitati, puncte de colectare ori de depozitare numerar cu plafon de peste 10.000 Euro sau echivalent.
→ Depozite in care se afla bunuri cu o valoare mai mare de 10.000 Euro sau echivalent.


In urma efectuarii analizei de risc la securitate fizica este posibil ca evaluatorul sa propuna instalarea unui sistem de securitate cu proiect avizat daca riscurile identificate impun acest lucru. Evaluarea de risc este obligatorie incepand cu 1 Iulie 2017.

SI PENTRU CA STIM CAT E DE IMPORTANT ESTE SA-TI APERI VALORILE UMANE SI CELE MATERIALE!
Experiența acumulată ne face capabili să oferim soluții complexe bazate pe echipamente profesionale si pe autorizari, cum ar fi:

Ne legitimam cu licenta de functionare nr. 4435/T/01.11.2017 acordata de catre Insectoratul General de Politie, IGPR (Serviciul Ordine Publica) sa instaleze, sa mentina si sa proiecteze sisteme de alarmare impotriva efractiei (subsisteme antiefractie, subsisteme CCTV, subsisteme control acces);

O definitie a securitatii spune ca o putem echivala cu “absenta pericolului”, chiar daca pericolul in sine exista, dar nu poate actiona asupra sistemului protejat. Si putem vorbi despre insecuritate atunci cand sistemul este insuficient protejat. De aceasta data spunem ca insecuritatea este echivalenta cu “prezenta pericolului”.

Dar ce inseamna un sistem protejat? Ce reprezinta un sistem de securitate?
→ un kit format din echipamente, dispozitive si subsisteme INTERCONECTATE ce indeplinesc functia de protectie perimetrala, acces controlat, detectie si alarmare efractie, achizitie de imagini, producere si transmisie semnal video ptr. afisare, inregistrare si distributie imagini captate.

Care sunt functiile subsistemelor sistemului antiefractie?

Principala functie a subsistemului de protectia perimetrala este cea de detectare a  incercarilor de patrundere neautorizate.

Subsistemul antiefractie trebuie sa poata detecta eventualele incercari de intruziune in zonele protejate de subsistem.

Proiectarea unui subsistem antiefractie se face in baza unei analize minutioase a obiectivului, astfel putandu-se lua decizia privitoare la tipul si caracteristicile de detectie a senzorilor, trasee de cablaj, tipuri de cabluri, etc.

Scopul unui sistem de alarma impotriva efractiei este de a imbunatati securitatea locurilor protejate. Sistemele de alarma au la baza o conceptie electronica sofisticata pentru ca ele trebuie sa functioneze singur in cazul situatiilor de urgenta si trebuie sa fie proiectate in asa fel incat sa declanseze alarma daca cineva incearca sa patrunda prin efractie in acel spatiu. Din acest motiv, atat in activitatea de proiectare cat si in cea de instalare ne ghidam dupa seria de standarde, SR EN 50131.

Un subsistem CCTV (supraveghere video) trebuie sa inregistreze si sa redea in timp real sau prin functia de inregistrare indexata imaginile preluate de camerele video pe zonele perimetrale, punctelor de acces, supravegherea zonelor de importanta din interiorul cladirilor cat si posibilitate de urmarire a eventualilor intrusi in spatiul protejat.
Un sistem de supraveghere video contine dispozitive analogice si digitale cat si aplicatii software. In domeniul sistemelor de alarma ce utilizeaza supravegherea cu televiziune in circuit inchis, este in vigoare seria de standard EN 50132.

In cazul subsistemului CCTV este foarte importanta determinarea zonelor si a obiectivelor ce necesita supraveghere, evaluarea factorilor de mediu, determinarea numarului camerelor si alegerea acestora in functie de conditiile existente si de iluminat, alimentarea electrica si sursele de back-up. De asemenea, proiectantul trebuie sa aleaga in functie de aplicatie 1, 2 sau chiar toate cele 4 nivele de detaliu (rezolutie)video: MONITORIZARE, DETECTIE, RECUNOASTERE, IDENTIFICARE.

Pentru subsistemele de control acces sunt elaborate standarde in cadrul seriei EN 50133.

In aplicatiile noastre sugeram, proiectam, instalam echipamente de cea mai buna calitate: DSC Canada, Kantec, Rosslare, Seac, Samsung (WISENET), Hikvision.

Web Design By ITeXclusiv.ro

Cere oferta personalizata
0729.7465.10